Guidade turer

Diplomerad Guide

Vi är Diplomerade Kullabergs Guider. Att vistas på Kullaberg ska vara roligt och trivsamt, men kan vara förknippat med direkt fara. Vi har egen diplomerad guide som kan ta er till de gömda ställena på land och till havs på ett säkert vis. Vi ser också till att du är medveten om riskerna och väderförhållandena när du hyr utrustning av oss, en nog så viktig detalj.

 


Turer med naturinslag

– Med Kullakajak kan du uppleva Kullens fantastiska natur! Våra kajaker är ett utmärkt val, vare sig du vill se sälar, tumlare, fåglar eller vackra klippor. De stabila och tuffa sit-on-top kajakerna är perfekta för att komma riktigt nära kusten så du kan utforska, fotografera och uppleva. Det finns vissa tider runt vissa områden där man måste ta hänsyn till djur- och fågellivet och lämna dem ifred – vi hjälper dig veta vilka områden som är de bästa och vad man bör hålla utkik för.


Turer för olika skicklighetsnivå

– Om du aldrig paddlat kajak innan eller helt enkelt vill förbättra de färdigheter du redan har är detta något för dig. Våre guider lära dig hur man: kontrolle


rar kajaken (effektiv framåtpaddling, hur man styr kajaken, hjälpande paddling), grundläggande säkerhetsrutiner, grundläggande väder, sjöförhållanden och reseplanering. Varje tur kan anpassas efter dina behov så låt oss veta om det finns någon speciell färdighet du vill att vi ska hjälpa dig med.


Avancerad kajakpaddling i grupper

– Vi kan hjälpa dig att utveckla ett brett utbud av mer avancerade färdigheter och tekniker; eskimo rullande, själv räddningar, grov vatten båt hantering, nattpaddling, kajak surfing, kajak navigering, expedition planering, ledarskap etc. Vi kommer att göra det mesta av den stora variationen av sjöförhållanden vi har runt Kullen.


Turer för olika åldrar

– Vi är mycket glada att ta emot grupper I nästan alla åldrar, kontakta oss och vi kommer att diskutera ert behov.


Familjegrupper

– Vårt sortiment av olika kajaker innebär att hela familjen kan njuta av kajakpaddling! Tillsammans kan våra guider hjälpa er att välja de mest lämpliga kajakerna för er grupp; singel havskajaker, dubbel havskajaker eller sit-on-top kajaker.


Möhippa/Svensexa

– Kanske vill ni ha en oförglömlig upplevelse för den blivande bruden eller brudgummen? Vi kan säkert få ut bruden eller brudgummen på vatten, medan några av våra partnerorganisationer ordnar mat och logi lokalt.


Nattkajak

– Det är något väldigt, väldigt speciellt med att paddla kajak på Våra guidade små kajakturer på natten då ni kan upptäcka kustlinjen när få andra är flyter omkring på vattnet är helt enkelt magiska. Förhandsbokning är ett måste för denna otroliga upplevelse.Mölle
11°
mulet
fuktighet 76%
vind 8m/s VNV
H 11 • L 11
13°
Tors
12°
Fre
12°
Lör
11°
Sön
Väder från OpenWeatherMap

Bokning

Matt: +46 (0)735257431
Cliff: +46 (0)767656400

paddla@kullakajak.se

Mölle Hamn
Norra Strandvägen
263 77 Höganäs

I samband med att du hyr kajak hos oss godkänner du att vi får spara och hantera din kontaktinformation i enlighet med GDPR