Hyr en kajak

KAJAK
Med Kullakajak kan du uppleva Kullabergs fantastiska natur! Våra kajaker är ett utmärkt val, vare
sig du vill se sälar, tumlare, fåglar eller vackra klippor. De stabila sit-on-top kajakerna är perfekta för att komma riktigt nära kusten så du kan utforska, fotografera och uppleva. De är även att rekommendera om man lätt vill kunna ta sig i och ur kajaken för att bada. Skillnaden mellan en havskajak och en sit-on-top är att i havskajaken sitter du inuti själva kajaken medan du sitter uppe på en sit-on-top. Det finns möjlighet att ta med packning i alla våra kajakmodeller. Vill du paddla med barn eller tillsammans med någon har vi både dubbla sit-on-top och dubbla havskajaker. Vi har även fyrmanna sit-on-top som passar för två vuxna och två mindre barn eller för hund.

Säsong
Vi hyr ut kajaker 1 april – 31 oktober. Kajakpaddling är väderberoende så vi förbehåller oss rätten att ställa in aktiviteter vid dåligt väder. Det går även bra att komma med förfrågan övriga tider om året.

Pris

K1 kajak (1 pers)
Halvdag: 350 kr
Heldag: 500 kr

K2 kajak (2 pers)
Halvdag: 500 kr
Heldag: 700 kr

När du hyr en kajak ingår alltid paddel, flytväst samt instruktion. Uthyrning sker i första hand från hamnen i Svanshall andra platser är möjliga efter överenskommelse.

Bra att veta när du hyr och paddlar kajak:

Kläder: Gärna snabbtorkande material, badshorts eller liknande rekommenderas. Barfota eller lätta skor på fötterna. Glöm inte solskyddsfaktor och en bra hatt/keps.

Ta med: Extra ombyte, handduk, solskyddsfaktor, vatten och eventuellt matsäck.

Tänk på: Håll dig så nära land att du kan simma tillbaka. Respektera fågelskyddsområden. 

Paddling sker på eget ansvar och på egen risk. Hyrd utrustning skall återlämnas i ursprungligt skick och antal. Vid skada eller förlorad utrustning är kunden ersättningsansvarig. Om du inte, av olika skäl, kan återvända till upptagningsplatsen kan vi hämta dig i mån av resurser och mot ersättning (700kr/tim). Vi har en ansvarsförsäkring men den täcker tyvärr inte våra gäster. Kolla din hemförsäkring!

Bokning via tel: 070-939 1700

 Mölle
12°
scattered clouds
humidity: 75%
wind: 5m/s SSE
H 12 • L 12
13°
Sat
14°
Sun
14°
Mon
15°
Tue
Weather from OpenWeatherMap

Bokning via tel:
070-939 1700

 

Kajaker
Sjösättning sker i Arilds hamn.

I samband med att du hyr kajak hos oss godkänner du att vi får spara och hantera din kontaktinformation i enlighet med GDPR.